Huisjes Sportswear wordt Husco

Wat in 1978 (!) begon met sportprijzen en later sportswear zal vanaf nu veel breder getrokken gaan worden. Onze kennis als specialist op het gebied van custom made sportkleding gaan wij breder inzetten en gaan voor een totaalservice op textiel gebied. Huisjes Sportswear zal daarom vanaf nu Husco gaan heten. De transitie zal niet van vandaag op morgen een feit zijn maar een geleidelijke overgang. Zo kan het zo nog maar zijn dat wij in ons enthousiasme opnemen met Lorini Sports / Huisjes Sportswear. Schrik dan niet en hang vooral niet op, maar wees gerust; je bent aan het juiste adres.

Wat gaan wij dan extra aanbieden? Deze lijst is te lang, maar waar wij voor gaan is kwaliteit. Kwaliteit met de juiste service.

Voor o.a. custom made wieler-, schaats- en skeelerkleding kan je natuurlijk altijd bij ons terecht. Nu niet alleen meer Lorini Sportswear, maar ook andere merken.

Een kleine greep uit de lange lijst: werkkleding, onderhoud van deze werkkleding, bed- en badtextiel, onderhoud van dit bed- en badtextiel, full-service teamkleding (vraag hiernaar, want het volledige sponsorbedrag zal ten goede komen aan je club/vereniging!), enzovoorts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *